All-in Maatwerk

maatwerk software

traditioneel vs all-in

Om te kunnen begrijpen waarom Black Snow maatwerk software levert als All-in product is het belangrijk in kaart te brengen hoe traditioneel maatwerk software wordt gebouwd.

Bouw en Financieel negatief

Bouw

Vaak wordt er bij traditionele maatwerk software voor gekozen om modulair op te bouwen zodat de piekinvestering aan het begin van het project kleiner wordt. Dit levert meerdere implementatie fases op, verspreid over een lange periode.

Financieel

Bij traditionele maatwerk software is er sprake van een enorme piekinvestering voor de afnemende partij aan het begin van het project. Vaak is er na een aantal jaar meerwerk nodig om de functionaliteit van de software te kunnen blijven garanderen.

traditioneel

de nadelen

Modulaire bouw

Modulair bouwen levert per definitie meerdere implementatie momenten op.
Ieder moment zorgt voor een ernstige verstoring van de bedrijfsprocessen.

Risico

Een grote investering van u aan de voorzijde van het project levert financieel veel risico op en kan operationeel uw bedrijf in de problemen brengen.

Piekinvestering

Traditionele maatwerk software gaat altijd gepaard met een piekinvestering aan de voorzijde van het project, zonder dat daar direct een product tegenover staat.

Updates en Meerwerk

Als de traditionele maatwerk software na een aantal jaar meer functionaliteit of een update nodig heeft, is dit altijd voor de rekening van de afnemende partij.

End of Life

De traditionele maatwerk software kent een einde van zijn functionaliteit. Wanneer dat punt is bereikt zal er weer nieuwe maatwerk software moeten worden aangeschaft.

hoe werkt het bij black snow?

all-in maatwerk

Black Snow biedt maatwerk software aan als een All-in product voor een vast bedrag per maand, en is daarmee de allereerste maatwerk softwareleverancier die bereid is de risico’s van het project op zich te nemen en de opdrachtgever echt ontzorgd.

Bouw en Financieel positief

Bouw

Omdat Black Snow het project financiert kan de maatwerk software in één keer worden gebouwd. Dat betekent dus ook maar één implementatie moment. Ditzelfde geldt ook voor updates en meerwerk die de software in latere jaren eventueel nodig heeft.

Financieel

Maatwerk software voor een vast bedrag per maand haalt de piekinvestering uit het project. Ook eventueel meerwerk zal in een vast bedrag per maand worden verwerkt zodat het altijd duidelijk is waar de afnemende partij financieel aan toe is.

all-in

de voordelen

Geen piekinvestering meer

Geen piekinvestering maar een vast bedrag per maand. Geen grote financiële risico’s meer voor de afnemende partij.

Stabiele prijs

Iedere maand dezelfde vaste prijs, maar wel alle functionaliteit en onderhoud. Je weet dus precies waar je aan toe bent.

Geen implementatie kosten

Een vast bedrag per maand zonder verassingen, dus achteraf ook geen onverwachte implementatie kosten.

Bouw binnen een jaar

Omdat wij investeren kunnen we alles in één keer gaan bouwen. Dit levert zeer snelle bouwtijden op.

Onderhoud: onze zorg

Updates en onderhoud vallen binnen het vaste maandbedrag en zijn daarmee dus onze verantwoordelijkheid.

End of Life is geen issue meer

End of Life is geen issue meer. Wij nemen de updates voor onze rekening zolang u van onze software gebruikmaakt.

ga all-in zonder risico

Kom langs voor een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken
Contact