Licentievrij

licentievrije software

geen extra kosten

Maatwerk software klinkt voor velen nog steeds als een project dat teveel geld kost en altijd uitloopt. De realiteit is dat maatwerk het juist wint van standaard software, juist op het gebied van kosten. En het betekent een afgemeten ondersteuning van uw bedrijfsprocessen.

In de grafiek is het verschil duidelijk te zien. Een maatwerk project is duurder in de aanschaf, maar op de (middel)lange termijn verdient zich dat ruimschoots terug. Aan de licentievrije software van Black Snow zijn namelijk geen (jaarlijkse) licentiekosten per gebruiker verbonden, wat wel het geval is bij een standaardoplossing. Wanneer u meerdere computers wilt voorzien van een applicatie kunnen de kosten van een standaardpakket daardoor snel oplopen.

Maatwerk vs. Standaard

Als wij uw software bouwen kunt u het systeem inzetten zoals u dat wilt, zonder daarvoor extra te betalen. U kunt de licentievrije software dus laten gebruiken door een ongelimiteerd aantal gebruikers, op een ongelimiteerd aantal locaties.

Daarnaast blijven wij op de lange termijn voor onze software instaan. Dat betekent dat wij nauw betrokken zijn zolang u er gebruik van maakt. Op die manier zitten we er bovenop voor service en onderhoud. Maar belangrijker nog: het stelt ons in staat om uw workflow optimaal te blijven ondersteunen, ook wanneer uw organisatie of uw bedrijfsprocessen veranderingen ondergaan.
En de continuïteit van uw software wordt gegarandeerd.