Over ons

leer ons kennen

de professionals van black snow

Wij zijn een groep hardwerkende, vriendelijke professionals met een gedeelde passie voor het vak. Iedereen heeft zijn eigen achtergrond en specialisme, maar allemaal zijn we toegewijd aan hetzelfde doel: onze klanten zo goed mogelijk ondersteunen in hun werk.

Missie & Visie

de eigenaren

onverschrokken leiders

Rob

Rob Flippo

In zijn vrije tijd voetbalt hij of volgt hij de wedstrijden van zijn zoon Milan. Koffie is niet nodig: energie haalt hij uit het creëren van de beste software oplossingen.

Arjan

Arjan van Dijk

Wordt gelukkig van het vangen van een snoekbaars, maar ook van het bouwen van iets dat nog niet bestaat. En van het daardoor beter laten draaien van bedrijven. Zijn koffie is gewoon zwart.

missie & visie

hier staan wij voor

Vanuit een gepassioneerd team van vriendelijke vakmensen maken wij intuïtieve en effectieve maatwerk software dat onze klanten ondersteunt in hun werkzaamheden.

Wij creëren voor klein- en middenbedrijf door heel Nederland betrouwbare stuurinformatie, stabiele interne informatiestromen en duidelijk inzicht in belangrijke bedrijfsprocessen dankzij onze gebruiksvriendelijke, toegankelijke software.