Over ons

leer ons kennen

de professionals van black snow

Wij zijn een groep hardwerkende, vriendelijke mensen die een passie delen in het maken van gebruiksvriendelijke, intuïtieve en effectieve toepassingen. Daarbij putten we uit jarenlange ervaring met het ontwikkelen van software voor klanten in verschillende industrieën.

Of het nu gaat om het nabouwen van uw verouderde software naar moderne functionaliteit of het ontwikkelen van een volledig nieuwe oplossing: Wij zijn sterk in het begrijpen van uw bedrijfsprocessen en die te vertalen naar gebruiksvriendelijke applicaties die uw unieke bedrijfsprocessen ondersteunen.

Missie & Visie
17
Specialisten

Ons team telt 17 enthousiaste specialisten. Op deze pagina leer je ze (bijna) allemaal kennen. Onderdeel worden van ons kan natuurlijk ook, check daarvoor onze vacatures!

de eigenaren

onverschrokken leiders

Hans

Hans van Dijk

Kickt erop wanneer mensen hun oude systeem naar de prullenbak durven te verwijzen. En hij gaat net zo lang door tot dat effect bereikt is, eventueel met behulp van een sterke espresso met geklopte melk.

Rob

Rob Flippo

In zijn vrije tijd voetbalt hij, coacht hij de B1 van R.C.L. in Leiderdorp of volgt hij de wedstrijden van zijn zoon Milan. Koffie is niet nodig: energie haalt hij uit het creëren van de beste software oplossingen.

Arjan

Arjan van Dijk

Wordt gelukkig van het vangen van een snoekbaars, maar ook van het bouwen van iets dat nog niet bestaat. En van het daardoor beter laten draaien van bedrijven. Zijn koffie moet gewoon zwart zijn.

310
jaar ervaring

Wij hebben uitdagende projecten mogen doen in diverse industrieën. Door onze brede ervaring zijn wij ervan overtuigd dat we ieder project tot een succes kunnen brengen.

de consultants

houden de boel draaiende

Arie

Arie Roest

Houdt van dit werk door de de afwisselende contacten en de kans om vernieuwend bezig te zijn. En na werktijd gaat er niets boven een Belgisch biertje. Zijn koffie? Die heeft hij het liefst zo snel mogelijk.

Leon

Leon Lekkerkerker

De complexe wensen van klanten vertalen naar gebruikersvriendelijke oplossingen is wat hem drijft als consultant. Daarnaast reist hij graag naar verre oorden, om deze vervolgens prachtig vast te leggen.

Stefan

Stefan van Beelen

Het mooiste aan consultant zijn? De reis van het idee naar de beste oplossing, die je met mensen uit allerlei organisaties mag maken. In zijn vrije tijd gaat hij graag buiten voetballen, wielrennen of Pokémon vangen.

1500
Gebruikers

Iedere dag gebruiken ongeveer 1500 mensen onze software. Op die manier helpen wij om bedrijven weer een stukje beter te maken. En daar zijn we trots op.

de ontwikkelaars

sleutelen totdat u tevreden bent

Jos

Jos ter Doest

Creëert graag vanuit het niets oplossingen die een klant voor een langere periode verder helpen. Wanneer hij dat niet doet, maakt hij graag een tocht op zijn motor. Zijn koffie drinkt hij gewoon zwart.

Rick

Rick van Dam

Houdt van simpele oplossingen voor complexe problemen. Programmeren is behalve werk eigenlijk ook gewoon hobby, net als gamen. En regelmatig bezoekt hij een dansfeest om de salsa te dansen.

Umut

Umut Özaydin

Het programmeren voelt eigenlijk net als het oplossen van een puzzel. Hij vindt het fantastisch om iets te creëren en zo ideeën tot leven te zien komen. Of het nu gaat om software, eten of muziek.

4500000
regels code

Onze programmeurs werken hard om functionaliteit te ontwikkelen, waarmee onze projecten iedere dag naar een hoger niveau worden getild.

Freek

Freek Duisterwinkel

Complexe problemen op een intuïtieve manier oplossen drijft hem. Het creëren van oplossingen die mensen kunnen helpen in hun dagelijkse werk. Koffie heeft hij graag zoals zijn humor is: donker en sterk.

Vincent

Vincent de Groot

Krijgt een goed gevoel bij het schrijven van software die de processen van een bedrijf verbeteren. In zijn vrije tijd is hij aan het squashen of gamen. Op werk drinkt hij thee, maar een biertje is toch wel zijn favoriet.

67500
liedjes meegezongen

We vinden zelf dat we erg veel talent hebben. Tot op heden zijn we helaas nog niet uitgenodigd voor The Voice, maar we blijven het proberen.

missie & visie

hier staan wij voor

Vanuit een gepassioneerd team van vriendelijke vakmensen maken wij intuïtieve en effectieve maatwerk software, sneller dan andere ontwikkelaars.

Wij creëren voor klein- en middenbedrijf door heel Nederland betrouwbare stuurinformatie, stabiele interne informatiestromen en duidelijk inzicht in belangrijke bedrijfsprocessen dankzij onze gebruiksvriendelijke, toegankelijke software.