Werkwijze

wat we doen

kosten besparen met efficiënte maatwerk software

Geen gedoe meer met en vragen over onbetrouwbare cijfers, maar een stabiele, toegankelijke toepassing die zorgt voor continuïteit binnen uw onderneming. Wij ontwikkelen maatwerk software die uw bedrijfsprocessen ondersteunt.

BETROUWBAARDERE STUURINFORMATIE (MIS)
BETERE BORGING INTERNE INFORMATIESTROMEN
MEER GRIP EN INZICHT OP BEDRIJFSPROCESSEN
KORTERE ONTWIKKELINGSTIJD

Onze maatwerk software is licentievrij en gaat dus niet gepaard met extra gebruikskosten. Uw applicatie is zo gebruiksvriendelijk, kostenbesparend en biedt daarmee concurrentievoordeel. Met het overzichtelijke dashboard bent u via uw computer en mobiele telefoon 24/7 op de hoogte van actuele, betrouwbare informatie. En de continuïteit van uw maatwerk software wordt gegarandeerd.

hoe we dat doen

Samen met u analyseren we uw te ondersteunen bedrijfsproces en vertalen dit direct naar een prototype. Zo heeft u binnen de kortste keren een eerste versie van uw applicatie met basisfunctionaliteit. We laten u dus al heel snel zien hoe de applicatie eruit gaat zien en wat deze gaat kunnen. Op deze manier kunt u al ervaren hoe uw ideeën in de praktijk functioneren, voordat wij zijn begonnen met bouwen.

We kunnen zo snel een prototype vervaardigen omdat wij werken met XAF (eXpressAppFramework). Dankzij XAF kunnen wij sneller werken dan andere software ontwikkelaars. XAF bouwt de basis voor ons en wij customizen deze net zo lang totdat het systeem aan alle eisen voldoet. En we kunnen tegelijkertijd een Webversie (ASP.NET), Windowsversie (WinForms) en een Mobiele versie (Html5/Javascript) opleveren. Dit neemt ons veel werk uit handen, wat ervoor zorgt dat wij ons volledig kunnen focussen op het maken van intuïtieve en effectieve maatwerk software.

Prototyping

Bij het bouwen van maatwerk software werken wij volgens de Agile-methode. Dit betekent dat we het project opdelen in kleinere fases (sprints). In meerdere stappen ontwikkelen, testen en integreren we de gewenste functionaliteiten. Na elke stap bespreken we samen met u de voortgang en kunt u zelf ervaren wat het resultaat is. Deze manier van werken stelt ons in staat om uw feedback en nieuwe ideeën direct in het ontwikkelingsproces mee te nemen. Zodat we in de afrondende fase alleen nog hoeven te finetunen.

Dankzij deze werkwijze zorgen we voor duidelijkheid, omdat we van tevoren aangeven welke tijd en kosten eraan verbonden zijn.

Agile Ontwikkelen

Wanneer alle functies gecontroleerd, getest en goedgekeurd zijn wordt de maatwerk software bij u geïnstalleerd. Vervolgens trainen we uw werknemers in de nieuwe functionaliteiten, zodat iedereen binnen uw organisatie er helemaal mee uit de voeten kan wanneer we de software volledig aan u overdragen.

Nadat wij de software aan u overdragen blijven we nauw betrokken voor support en onderhoud. Wij willen uw workflow optimaal blijven ondersteunen, ook na veranderingen in de organisatie of bedrijfsprocessen. Zo lang u onze maatwerk software gebruikt.

Implementeren en Trainen